Firma profil

ABC Modeljernbane er opstartet i 2008 efter mange års forkærlighed for modeljernbanedrift og vores mission er, at vi vil markere os som værende en af de førende danske internetbutikker for salg af DCC udstyr til modeljernbaner. Vi stiller høje krav til os selv med hensyn til produktviden, og vores mål er, at vi på sigt vil være lagerførende på de fleste DCC produkter tilpasset det europæiske marked.

ABC Modeljernbane er opstartet efter en idé om, at alle med interesse for modeljernbane skal have mulighed for at købe DCC udstyr til en fornuftig pris - uden det går ud over kvaliteten.

Som hovedregel leveres alle produkter fra ABC Modeljernbane, med brugsanvisninger på engelsk. ABC Modeljernbane vil, hvor det er muligt, være kunderne behjælpelig med mindre danske vejledninger til produkterne. Til SPROG II  leverer ABC Modeljernbane en fuld dansk oversættelse. 

ABC Modeljernbane kan tilbyde klubber og lignende en demonstration af vores produkter. Mod dækning af transportudgifter vil vi komme ud på en evt. klubaften, fremvise og vejlede om vores DCC produkter. Der vil endvidere være mulighed for, at få 1 - 2 dekoderudstyrede modeltog indstillet til den enkelte brugers behov. Det vil dog kun være muligt at indstille dekoderudstyr, som opfylder NMRA DCC standarden.

ABC Modeljernbanes holdning er  "Kør din modeljernbane - så tæt på virkeligheden som muligt"

 

Kundelogin
Opret konto

Din indkøbskurv er tom!

Alle ordrer over 2.700,00 DKK får FRI fragt indenfor Denmark.

Kun ordrer under 20.00 kg

Artikler
Artikler af Forfatter
Nyhedsbrev
Udtalelser fra kunder
Henry Præstkjær wrote:

Hej Modeljernbane, Jeg har lige købt jeres nye startsæt Zephyr ekstra den virker fint og den er ma... — læs mere...