Betingelser & Vilkår

 

Definitioner:
Aftalens parter:
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til ABC Modeljernbane afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

"ABC Modeljernbane" anvendes i det følgende enten om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer samt om den hjemmeside, hvorfra varerne præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På ABC Modeljernbane oplyses varens væsentligeste egenskaber. Brugsanvisninger medfølger hovedparten af varene, og er udelukkende på Engelsk. Nogle produkter leveres desuden uden original embalage. For yderligere oplysninger, eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en email til ABC Modeljernbane via infosnabelaabcmodeljernbane.dk

Priser:
Alle priser er udregnet efter gældende valutakurs. Derfor er disse dagspriser, og er kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser vises inklusive 25% moms. Priser i parentes er exclusive 25% moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris, på ABC Modeljernbane, er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra ABC Modeljernbane udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud, til ABC Modeljernbane, om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og ABC Modeljernbane er først indgået, når ABC Modeljernbane ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til betalingssiden i krypteret form (SSL), som det kun er dig og betalingssiden, der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen afgå fra ABC Modeljernbane. Vælger du at afhente varen direkte hos ABC Modeljernbane betales fakturabeløbet kontant ved modtagelse af varen. Check modtages ikke.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:
ABC Modeljernbane yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold, fejlmontering eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til ABC Modeljernbane i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til ABC Modeljernbane inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Køber bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
ABC Modeljernbane har gjort det nemt for Køber at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for ABC Modeljernbane's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og ABC Modeljernbane.
ABC Modeljernbane er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for ABC Modeljernbane's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
ABC Modeljernbane afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for ABC Modeljernbane. På ABC Modeljernbane er der også en del hjælpeartikler, tips, tricks og ligende. Fejl i disse hjælpeartikler kan ABC Modeljernbane på ingen måde drages til ansvar for.

Fortrydelsesret:
Meddeler Køber ABC Modeljernbane, at Køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler ABC Modeljernbane det modtagne beløb. Vare skal tilbagesendes i ubrudt og original embalage, vare som har været brugt er ikke omfattet af fortrydelsesretten og tilbagebetales derfor ikke. Fragtomkostninger er ikke omfatte af fortrydelsesretten og tilbagebetales derfor ikke.
Varer, der returneres til ABC Modeljernbane UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes Køber bruge Post Danmark, (og ikke alternative pakke distributører), da Post Danmark gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelsen. Køber bør sende varen i original og ubrudt embalage forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at Køber ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at Køber derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler, at Køber sender varen retur som "forsigtig pakke" med Post Danmark.
Køber kan også fortryde sit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Vare som er hjemtaget på bestilling er ikke omfattet af fortrydelsesretten.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:
ABC Modeljernbane forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at Køber løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Mindste gebyr:
Ved køb af vare for mindre end kr. 150,00 ex. moms beregnes et mindste-gebyr på kr. 25,00 ex. moms

Leveringstider:
Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 30 dage.

Misbrug:
Misbrug af ABC Modeljernbane medfører politianmeldelse.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

Kundelogin
Opret konto

Din indkøbskurv er tom!

Alle ordrer over 2.700,00 DKK får FRI fragt indenfor Denmark.

Kun ordrer under 20.00 kg

Artikler
Artikler af Forfatter
Nyhedsbrev
Udtalelser fra kunder
Kaj Nissen wrote:

Hej Abc modelbane, jeg har lige købt jeres Digitrax Zephyr ekstra startsæt, og jeg vil bare lige s... — læs mere...