Inspiration

SPROG II ver.3

665,00
Lager: Leveringstid er 1-2 uger dag(e).
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.
 
SPROG II serien er en "stand alone" progammeringsenhed for tilslutning til en PC.
 
SPROG II serien giver dig mulighed for at programmere digitale DCC dekodere ved hjælp af din computer og det uden at skulle flytte computeren til modeljenbane værelset, eller din eksisterende digitale DCC modeljernbane til det rum hvor din computer står. Brug et programmeringsspor hvor som helst og du kan uden problemer programmerer næsten en hvilken som helst dekoder på markedet i dag. Er du medlem af en modeljernbaneklub eller lign. kan du tage din SPROG II og en bærbar PC med i klubben, og indstille dekodere for dine modeljernbane venner. SPROG II modtager kommandoer fra computerens USB-port og formaterer dem i DCC pakker til programmering af dekoderen. Kan også bruges til at køre små hjemme modeljernbaner og tilbehør til dem.
Det kan anbefales at hente den sidste nye udgave af det medfølgende freeware program (JMRI) DekoderPro® på dette link. Siden er på engelsk. ABC Modeljernbane yder ikke support på freeware programmet (JMRI) DekoderPro®, men henviser til (JMRI) hjemmesiden.
 
SPROG II kræver en reguleret DC strømforsyningen på 12 - 14V. Disse strømforsyninger er tilgængelige fra mange forskellige butikker og findes i et meget stort udvalg. (De universelle 100 - 240V 50-60Hz med en udgangsspænding på 12-14 volt og en Amp på minimum 400 mA vil være passende). Hvis du er i tvivl om hvilken strømforsyning du kan bruge, kontakt ABC Modeljernbane, her kan du altid få professionel rådgivning i DCC.
  
Der medfølger bruger-/installationsvejledning til SPROGIIv.1 på dansk og som fremsendes på mail i PDF format. Et printet eksemplar kan sendes med post, hvis du som kunde ikke har en mailadresse.
 
Den danske bruger-/installationsvejledning kan også hentes direkte på dette link. Link
 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.