Inspiration

SPROG 3 2,5 Amp

765,00
Lager: Leveringstid er 4-6 Uger dag(e).
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

 SPROG 3 på 2,5Amp er en "stand alone" dekoder progammeringsenhed for tilslutning til en PC.

SPROG 3 giver dig mulighed for at programmere digitale DCC dekodere ved hjælp af din computer og det uden at skulle flytte computeren til modeljernbane værelset, eller din eksisterende digitale DCC modeljernbane til det rum hvor din computer står. Brug et programmeringsspor hvor som helst og du kan uden problemer programmerer næsten en hvilken som helst dekoder på markedet i dag. Er du medlem af en modeljernbaneklub eller lign. kan du f.eks. tage din SPROG 3, en bærbar PC med i klubben, og så indstille dekodere for dine modeljernbane venner. SPROG 3 modtager kommandoer fra computerens USB-port og formaterer dem i DCC pakker til programmering af dekoderen. Kan også bruges til at køre små hjemme modeljernbaner og tilbehør til dem.

Når SPROG 3 er installeret og den medfølgende software også er installeret, kan det kan anbefales at hente den sidste nye udgave af det medfølgende freeware program (JMRI) DecoderPro® på dette link. Siden er på engelsk. ABC Modeljernbane yder ikke support på freeware programmet (JMRI) DecoderPro®, men henviser til (JMRI) hjemmesiden.

Ud over DecoderPro softwaren, kan SPROG 3 arbejde sammen med TrainProgrammerTM og RocRail.

SPROG 3 er ikke bundet op til noget bestemt DCC system, idet det er en såkaldt ”stand-alone” programmeringsenhed.

SPROG 3 kræver en reguleret DC strømforsyningen på 12-18V og minimum 2,5 Amp. Disse strømforsyninger er tilgængelige fra mange forskellige butikker og findes i et meget bredt udvalg. Hvis du er i tvivl om hvilken strømforsyning du kan bruge, kontakt ABC Modeljernbane, her kan du altid få professionel rådgivning i DCC.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.